Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har Herbert och Hermann flyttat till sina nya hem.

Det har gått bra de första dagarna och Herbert har mött sina nya hundkompisar och försökt vara lite kaxig men fattade tydligen snabbt att vänlighet varar längst. Här kan ni se honom med sin nya matte Ulla och husse Torbjörn strax innan de är på väg till Värmland.

Ett par dagar senare flyttade Hermann till Malmö. Han ropade lite efter mamma och syskonen första natten, men som tur är har han sin nya snälla matte Camilla som pysslar om och tröstar honom. Redan nästa dag var han på upptäcksfärd i sitt nya hem och mådde bra. Här ser ni dem inför resan till Skåne.

Nu har vi flickorna kvar ett litet tag medan deras familjer är ute och reser. Tittar ni in på sidan kan vi hälsa ifrån dem och meddela att de nu har hittat nya kul leksaker som mattes tandborste uppe på handfatet och att bygga koja i husses tågtidningar och det senaste är att smyga på småkattflickorna nu när det är ok att få vara med i deras rum.  Det är faktiskt helt ok tycker båda mammorna Capella och Ambrosia. Så nu har de nya små lekkamrater att visa sina konster för. Här kan ni se hur Hilda få hjälp med tvättningen av mamma Capella som har slutat dia dem men fortsätter med sin uppfostran av dem.

Idag börjar vår semester och det gjorde den med ett riktigt häftigt åskregn i eftermiddags. De äldre katterna ville dock inte gå in utan var kvar på altanen. Jag var orolig att de skulle bli rädda så jag höll dem sällskap. Inte hade jag suttit ute i det vädret om inte katterna haft lust till det. Vem säger att katter inte gillar regn? Signe kom hem efter ca 10 min i ösregnet dyblöt och kurrade och kröp in i täcket på soffan. Det verkar lovande att få semester vädret har ju inte störst betydelse......Bara sällskapet är bra.

En trevlig semester önskas alla vänner av Håltvännerna genom R&J

Foto