Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Här sitter Hilda hemma på Orust i sin härlige husse Marcus famn, hon har funnit sig väl tillrätta med matte Jenny och barnen Malin och Isabelle samt husets övriga katter. Hon har också hunnit med ett par utställningar i sommar och blivit vald till domarens bästa och gått till panelen.  En extra kram till huskatten som blivit din nya extramamma. Även Marcus och Jenny föder upp Brittisk korthår under stamnamnet S* Westcoast, där lilla Hilda kanske en gång i famtiden kanske kan få ge några fina ungar till deras katteri. Allt gott till dig Hilda och din nya familj från oss.

Här är det Isolde som är på väg hem med Linda och Joakim och till kattvännen Rikki i Göteborg. Det är så roligt att sälja en katt när man känner direkt att här kommer den att få det riktigt bra. Vi har hört att Rikki och Isolde redan är bästa vänner. Vi önskar Isolde och familjen ett härligt liv ihop framöver.

Nu är det Idas tur att åka hem till Kullavik och "storasyster" Hedvig från förra kullen nu i sommar. Kul att de blir kompisar hos er och rapporter har kommit att de funnit sig väl tillrätta med varann och både i stora sängen och i huset i övrigt. Vi tackar för alla trevliga stunder med Emelie, Kirsten och Hans denna sommar, det är ett rent nöje för oss att få sälja två katter till er. Många härliga stunder ihop önskar vi hela familjen med två små lurviga flickor nu.

Sista katten som flyttat är Isabelle. Hon bor nu hos Astrid, Johanna, Anki och Erik i Göteborg. Där kommer hon att ha ett underbart kattliv det är vi helt övertygade om, det har vi känt och det har märkts att  "Bella" hittade sin plats i lilla Astrids famn redan efter ett par minuter här. Ni får också se en söt bild på tre söta flickor Astrid, Isabelle och Johanna. Ett lång och lyckligt kattliv önskas Bella av oss.

Kvar hemma hos oss finns nu Ingeborg som är en jättesöt flicka med härligt kurr i magen. Vi får se om hon skall flytta eller bo kvar, det är inte bråttom för hon blir oss kärare för varje dag som går.

Här är Ida. Ingeborg, Isolde och Isabelle på väg in till veterinären för besiktning, ett par av dem sover i buren. De har varit duktiga att åka bil och blivit beundrade av många. Isabelle tyckte att det var så härligt hos Husdjurshälsan i solen att hon satt kvar i buren och gosade en stund medan systrarna lekte i "kattrummet.

Ett stort tack till Husdjurshälsan i Högsbo för mycket trevligt bemötande då vi vaccinerat, besiktigat och ID märkt våra kattungar hos er. Veckan efter var vi hos dem igen med alla våra andra katter som fick sin årliga vaccination och hälsoundersökning mm Mer om detta senare.

Puss till alla goa kattungar som flyttat från mammorna Capella och Ambrosia som nu lever lyxliv på altanen och sover långa stilla middagslurar medan regnet sakta faller på taket. Även om det första haglet kom idag så gillar de att vara ute. Vi hörs snart igen/Ragnhild och Jonas

Foto