Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hej, nu har vi kommit hem från Billingebygdens Kattklubbs utställning i Tibro. Vi åkte dit igår och hade en trevlig resa med Capella, Julius, Bianca och Ingeborg. Övernattade på ett vandrarhem i Tibro, det var toppen tyckte katterna som var på topphumör. De undersökte hela rummet inkl. de 3 våningssängarna alltså 6 bäddar, bord, stolar, bakom gardinerna och kylskåpet mm, allt på 20 min. Sen var de trötta och sov en ljuvlig sömn i var sin säng. Och vi också, fast vi var på en trevlig restaurang först och åt en god middag  :-)

Bianca nästan klar med tredje sängen. Julius börjar bli sömnig.

Skönt att vi har kattmorsorna med oss som undersöker medan vi sköter om kvällstvättningen tycker Julius och Ingeborg.

Trött efter resan slumrar Julius in på vandrarhemmet Tärna i Tibro.

Ingeborg har idag söndag haft sin premiär som utställningskatt, det gjorde hon med bravur och fin  EX 1 bedömning av domaren Alva Uddin som även gav henne en liten extrapresent. Julius har tagit sitt första CAC certifikat och varit uppe för uttagning till domarens bästa, idag blev det en Russian Blue som fick gå vidare. Julius åkte dock hem en med en toppenbedömning av domaren från Danmark, Lone Lund.

Capella och Bianca har båda blivit Champion idag. Det känns roligt att båda dessa vackra flickor fick sin titel på samma dag. Kul att få sätta in i kommande ungars stamtavlor att mammorna är så fina. Hoppas att de kan komma ändå längre om ett tag, kanske efter att de fått någon kull med ungar emellan. Nu skall de få fira med katterna som väntat hemma.

I övrigt så har dagen på utställningen varit mycket bra, vi har träffat gamla och helt nya vänner. Flera av de nya kommer ni nog att kunna läsa om här senare. Vi kommer antagligen att få kattungar att tala om. Härligt att träffa  nya människor och känna att det stämmer och att vi gärna skulle vilja sälja en fin brittkatt till dem. Tills detta blir dags får vi lära känna varandra och de är välkomna hit att hälsa på oss och våra katter och se hur vi alla lever här. Vi vill gärna skicka en kram till Birgitta May som är en riktigt god vän och alltid roligt att få träffa och tala med så även idag, hoppas inte det dröjer för länge innan vi ses igen. Till sist avslutade vi dagen med ett besök i ett glasscafé som fanns på utställningen. Hemgjord glass från Hjo, helt underbar och kan verkligen rekommenderas. Med rena äkta råvaror och egenodlade bär var smakerna något vi sent skall glömma. Dem skall vi söka upp igen. Tack alla, ingen nämnd och ingen glömd som gjort våra dagar i Tibro till ett trevligt avbrott i vardagen och åter ökat lusten att åka på kattutställning.

Hälsningar Ragnhild och Jonas

 

Foto