Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har det hänt som vi inte trodde kunde hända. Isolde och Ida har visat sig vara pojkar. Jo, ni läser rätt. Stora snygg killar, Ida kallas numera Isak och är blåtigre till färgen och Isolde är numera Isidor och är blåspotted i färgen. Det har visat sig trilla ner små vackra kulor på båda två. Fastän husse tittat med lupp vid födseln, matte pussat "nästan" överallt och  våra vänner sett på dem både bak och fram. Till och med britt uppfödare som varit här. Och så veterinären som tyckte det var fina flickor. Det var omöjligt att se när de var mindre. Men sånt är livet, vi alla älskar dem ändå. Nu är de ombesiktigade och har fint utvecklade prydnader som pojkar skall ha. Vi har haft en korthårsdomare som godkänt dem till både färg och kön. Nya stamtavlor är snart är klara. De nya ägarna som köpt dem vill gärna att de skall få bo kvar hos dem. Ni är underbara människor som verkligen visar att ni älskar individen ni har fått hem. Om ni hade tänkt annorlunda som ni hade er fulla rätt att göra hade vi utan tvekan haft ett par sötnosar till i sängen i natt.

Med stor glädje visar vi  här nu  S * Special Cats Isak

här är Isak när han pysslar om sin "storasyster" Hedvig

Här har vi  nöjet att visa er  S * Special Cats Isidor , den mindre på bilden med sin nya kompis Rikki

Många varma hälsningar till båda inblandade familjerna som visat så gott humör och stor kärlek till dessa båda katter och tagit er tid att vara med på ny besiktning mm. En stor eloge till Husdjurhälsan som varit mycket omtänksamma och generösa vid våra besök hos er. Både mot människor och djur. Tack också till Eivor Andersson, domaren som hjälpte oss med att bekräfta fackkunskapen  för ditt trevliga bemötande av oss alla närvarande.

R&J

 

Foto