Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Anki med dotter Astrid och katten S*Special Cats Isabelle, född 070601. Vi har haft glädjen att besöka er och känna den goda känslan i Isabelles nya hem, en kattflicka kan inte ha det bättre. Många hälsningar även till pappa Erik och storasyster Johanna.

Vi har nu firat vår jättegoa kompis Rosse på sin 50 årsdag, det blev en hel helgs firande. Trevligt folk på middag på fredag och sen en härlig resa tillsammans över helgen.  Många av gästerna hade katt men ingen är aktiv i någon klubb. Det finns ett liv utanför katterna som är stort, kul och med många gamla och nya kamrater att umgås med. En trevlig resa samt lördagskväll med kultur och god mat i Skövde avslutades med en smarrig drink vid utsikten på hotell Billingehus. Efter julmarknad, många skratt och god middag under resan hemåt ser vi fram emot nästa gång han fyller jämt. Kanske skall vi börja planera snart, skratten sitter kvar att njuta av länge ännu. Hoppas att du  Rosse, får en kul resa när du snart skall upp och åka i ballongkorgen. Kram till dig från oss alla som var med på fredagkvällen. På bilden äter han tillsammans med bl.a sin syster Lisbeth som kommit till festen från USA och överraskade lillebror Hans.

Foto