Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är det inte många dagar till jul. Livet här känns halvt, och knappt det , vi saknar Clara och Putte så mycket. trots att vi har fler katter så har varje katt en stor plats hos oss. De har sina egna vanor och sina speciella upptåg och sovplatser. Den lilla docksängen där Clara brukade ligga ser konstig ut när en av de andra lagt sig där. Ingen Clara som kryper in och lägger sig i husses byxor på stolen på kvällen. Och ingen Putte som ligger vriden och kurrar i det tomma badkaret och inte heller hoppar han upp och sover vid sidan av matte eller kommer gående från skogen efter att ha druckit vatten vid bäcken. Det får nog ta sin tid att kunna lära sig att leva med detta. Vi är ju trots allt glada för alla fina stunder med dem. Här nedan kan ni se Putte utanför vår stuga för två år sen.

Det är nu i dagarna ett år sedan Julius flyttade till oss. Han har hela året varit en härlig nallekille. Stor, snäll med en underbar päls och ögon som gör att alla besökare bara älskar honom. kortet här togs för ett par månader sen. Vi är så glada att du bor här lille JulleGulle Lulle.

Nu måste vi hjälpa tomten att ordna med det sista, hej så länge.

/R&J

Foto