Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Här hemma går vi nu i väntans tider. Capella har ca 14 dagar kvar av sin dräktighet och det börjar bli riktigt spännande att få hålla försiktigt om hennes mage. Hon tycker om att vi bär henne med kupade händer. Det verkar som att hon mår bra för hon är pigg och rörlig ännu. Lägger sig på sidan så fort hon skall vila. Nu skall vi snart ordna för henne i rummet och ta fram lådan för att hon skall komma tillrätta i god tid. Vi brukar sova med mammakatten ensam sista veckan för att hon skall få koppla av själv. På dagarna är hon med de andra katterna. Sen bäddas det fint så det luktar nytvättat i lådan och de sista dagarna är hon i rummet själv hela tiden med oss för att kunna koppla av och vila.

Julen är nu utstädad med lite vemod som vanligt, det har varit en mysig helg med massor av julpynt. Katterna har inte busat med något av det, trots att julgranen luktat så gott och kulorna glittrat. Jonas och blivande svärsonen Joakim valde ut den med omsorg, sågade och fixade hem den. Julskinkan kokades enligt nyvunnen tradition på järnspisen i största kastrullen och därefter kokade vi den smaskiga grönkålen i spadet som sedan blivit långkål. Kolan blev inrullad i papper med hjälp av trevligt sällskap och god mat. Nu får vi se fram emot våren då katterna kan få vara ute längre och dagarna blivit ljusare.

Håll tummarna att allt går bra för Capella framöver, mer att läsa om detta på kattungesidan här på hemsidan.

/R&J

 

Foto